CARNIVAL

Es podrà sortir del recinte?

No. L'entrada per accedir al recinte de la festa és d'un sol ús. Si surts abans del final de l'esdeveniment, la teva polsera serà tallada i no hi podràs tornar a entrar. L'objectiu principal d'aquesta mesura és garantir la seguretat tant a l'interior com a l'exterior del recinte, no farem cap mena d'excepció, disculpeu les molèsties.

Quins serveis oferiu a la festa?

Disposem de barres obertes tota la tarda amb una gran varietat de licors i combinats, servei de guarda-roba i foodtruck. També per vegetarians. (Tots els productes sense gluten).

Quina és l'edat mínima per assistir?

L'edat mínima per assistir és, evidentment, de 18 anys. No acceptarem l'entrada de menors en cap moment, sense excepcions. Es demanarà a cada un dels assistents el DNI, on hi ha de constar una data que faci constar la majoria d'edat (no només l'any de compliment).

Vendreu entrades a la porta?

No. Les entrades es compren a través de la web. No hi haurà entrades a taquilla.

Hi ha entrades VIP?

No. Volem que tothom gaudeixi del mateix ambient, faci amics nous i qui sap si alguna cosa més... Tothom a ballar a la pista!

Hi haurà seguretat?

Sí. Comptarem amb el servei professional de porters i vigilants de seguretat per tal de prevenir qualsevol incident possible i garantir que tots i totes puguem gaudir de la festa sense preocupacions.

Quin tipus de música sonarà?

Sonarà música de tota mena, però principalment disco, funky, happy-techno durant certs punts de la tarda.

Teniu accés per persones amb cadira de rodes?

Sí. L’accés a la Masia Can Bon Dia està adaptat per a poder-hi accedir amb cadira de rodes. A més, la Masia compta amb un lavabo adaptat i reservat.

Hi ha servei d'autocar?

Aquest cop no oferirem servei d'autocar.

NOSALTRES

Perquè feu festes?

Per començar, perquè ens agrada la festa i no tenim remei. Fa cosa de 2 anys que ens vam adonar que ja no ens agradava sortir a les discoteques de sempre i trobàvem que l'oferta d'esdeveniments d'oci era justa i incompleta. És a partir d'aquí que decidim començar a muntar la festa al nostre gust. Posant-nos com a objectius, passar-nos-ho bé amb el nostre cercle d'amistats, realitzar-les a localitzacions úniques, i oferir tot allò que considerem indispensable perquè una festa es converteixi en un veritable FESTOT. Estem segurs que hem descobert una fórmula que funciona i agrada a la gent, és per aquest motiu que no pararem fins a compartir-ho amb el màxim de gent possible.

COMPRES, PAGAMENTS, DEVOLUCIONS

Perquè cobreu despeses de gestió?

No les cobrem nosaltres. El sistema de venda d'entrades ens ho cobra de manera automatitzada i s'ho emporta com a comissió.

Puc demanar una devolució?

Lamentablement no podem acceptar devolucions, però pots optar en re-vendre la teva entrada parlant amb nosaltres a través d'Instagram, pel formulari de contacte web o enviant un email a contacte@wscrewevents.com.

Puc re-vendre la meva entrada?

És una llàstima que no vinguis. El que podem fer és ajudar-te posant-la a la venta a la mateixa web. En el cas de que la venguem et tornem l'import de l'entrada. Les despeses de gestió van al teu càrrec. (Posem la vostra entrada a re-venta a la web només en cas de sold-out).

No tinc entrada i ja no en queden. Com en podria aconseguir?

Pots anar refrescant la pàgina d'entrades per si algú se la vol vendre i ens ho ha demanat posarla a la venta aqui a la nostra web. Tot i així serà sense previ avís i se l'emportarà el més ràpid/a. Ens sap greu però l'aforament és limitat i no hi podem fer res... Hem de seguir les normes de seguretat que ens marquen els Ajuntaments i som uns tius legals.
Estem aquí per ajudar-te Contacta’ns

No products in the cart.